Welkom bij Vermaat.

In 1978 begonnen als delicatessenwinkel. Nu uitgegroeid tot dé specialist in horeca op maat en daarbij één van de grootste horecawerkgevers van Nederland met zo’n 400 locaties door het hele land. Onze horeca zit bijna altijd onder het dak van een ander: we verzorgen de horeca binnen verschillende bedrijven, op de luchthavens, in musea, in ziekenhuizen, dierentuinen en nog veel meer. Eén ding is zeker: standaard is niets voor ons en dat biedt jou meer vrijheid en afwisseling in je werk.
Voor iedereen die onze passie voor de gast, lekker eten, drinken en bijzondere plekken deelt, is er een unieke plaats voor jouw talent en ontwikkeling te vinden. Let's find yours.
Of je nu aan de slag gaat als medewerker in een ziekenhuis, een barista bij een advocatenkantoor bent of als kok in een sterrenrestaurant werkt; op elke plek maak jij het verschil. Dat krijg je terug in waardering en complimenten en in plezier met elkaar.
Met bijna 400 horecalocaties kunnen we samen met jou telkens die unieke baan zoeken die bij jou past. Ook faciliteren we jouw groei en ontwikkeling via een uitgebreid programma aan opleidingen en trainingen in de Vermaat Academy
Als voormalig familiebedrijf en echt mensgericht bedrijf staan we voor hechte vertrouwensrelaties met elkaar. We staan voor gelijkwaardig samenwerken op basis van respect en bijdrage, niet op rangen of standen. Open, eerlijk, met lol en plezier.

Food Vision

Bij Vermaat voelen we ons verantwoordelijk voor een toekomstbestendige wereld. De huidige voedingsindustrie heeft hier namelijk grote invloed op. Wij vertalen dit naar ambitieuze duurzaamheidsdoelstellingen, met onze Food Vision als belangrijke pijler. De Vermaat Food Vision is onze visie op eten en drinken, waarbij we bewust omgaan met het welzijn van de planeet, onze leefomgeving, onze gasten en iedereen die meewerkt aan de productie van ons eten. Kortom: wij laten zien hoe we eten lekker, gezond én verantwoord kunnen maken.

Innovaties

De wereld van eten en drinken verandert razendsnel. En wij veranderen mee. Sterker nog, we zijn de verandering voor. We investeren veel tijd en energie in innovaties om het leven van morgen makkelijker, leuker of lekkerder te maken. En dat maakt Vermaat pionier op het gebied van circulaire horecaformules, de benchmark op het gebied van meetbaarheid van onze footprint, en de koploper op het gebied van toonaangevende concepten.

Welk type horeca past bij jou?

Binnen een bedrijf

In een ziekenhuis

Op een luchthaven

In de vrijetijdssector

Op het hoofdkantoor

Op een andere locatie