Welkom bij Vermaat.

In 1978 begonnen als delicatessenwinkel. Nu uitgegroeid tot dé specialist in horeca op maat en daarbij één van de grootste horecawerkgevers van Nederland met zo’n 400 locaties door het hele land. Onze horeca zit bijna altijd onder het dak van een ander: binnen verschillende bedrijven, op de luchthavens, in musea, in ziekenhuizen, dierentuinen en nog veel meer.

Jouw team

We staan voor gelijkwaardig samenwerken op basis van respect en bijdrage, niet op rangen of standen. Voor authenticiteit en daarmee diversiteit. Samenwerken als een vriendenclub: ‘Vermaatjes’. Open, eerlijk, met lol en plezier. Laat ons samen iets moois maken voor elkaar!

Jouw impact

Of je nu aan de slag gaat als medewerker in een ziekenhuis, een barista bij een advocatenkantoor bent of als kok in een sterrenrestaurant werkt; op elke plek maak jij het verschil. Dat krijg je terug in waardering en complimenten en in plezier met elkaar.

Jouw groei

Met bijna 400 horecalocaties kunnen we samen met jou telkens die unieke baan zoeken die bij jou past. Ook faciliteren we jouw groei en ontwikkeling via een uitgebreid programma aan opleidingen en trainingen in de Vermaat Academy.

Food vision

Elke dag bereiden en serveren we heerlijke gerechten waarmee we een positieve impact willen maken op onze gezondheid, de samenleving en onze wereld. Niet alleen voor onszelf, juist ook voor onze gasten en opdrachtgevers. Om een steeds gezonder, duurzamer en socialer horecabedrijf te zijn, hebben wij onszelf doelen gesteld.
Deze hebben we vastgelegd in onze Food Vision 2022. Hiermee maken we op elke locatie stap voor stap het verschil. En dat resulteert bijvoorbeeld in een duurzamere bedrijfsvoering waarin de gast nog gezonder kan eten. Zo leveren we met elkaar een positieve bijdrage aan de wereld van eten en drinken.

Innovaties

De wereld van eten en drinken verandert razendsnel. En wij veranderen mee. Sterker nog, we zijn de verandering voor. We investeren veel tijd en energie in innovaties om het leven van morgen makkelijker, leuker of lekkerder te maken. En dat maakt Vermaat pionier op het gebied van circulaire horecaformules, de benchmark op het gebied van meetbaarheid van onze footprint, en de koploper op het gebied van toonaangevende concepten.

Welk type horeca past bij jou?

Binnen een bedrijf

In een ziekenhuis

Op een luchthaven

In de vrijetijdssector

Op het hoofdkantoor

Op een andere locatie