Werken in een ziekenhuis

Flexibel werken in de horeca en echt iets extra's kunnen beteken voor de gasten? Kies dan voor één van onze ziekenhuislocaties. In elke uithoek van Nederland hebben wij een ziekenhuis die bij jou past met zo'n 50 locaties. Denk bijvoorbeeld aan het Medisch Centrum Leeuwarden, Antoni van Leeuwenhoek in Amsterdam of UMC Utrecht.
Let's meet!
Vacatures ziekenhuizen
Bijbaan ziekenhuis

Bijbaner

Flexibel werken naast je studie? Bij onze ziekenhuis locaties kan dat! Het is goed te combineren vanwege de ruime openingstijden. Naast doordeweekse dagen heb je ook de mogelijkheid om in de weekenden te werken. Lekker flexibel :-)
Medewerkers ziekenhuizen

Horecamedewerker

Gasten blij maken met een meelevend woordje? Bekijk onze ziekenhuis vacatures. Je kunt zowel parttime of fulltime aan de slag. Van het bezoekers- of personeelsrestaurant tot een winkeltje of koffiebar. Lekker divers.

Management

Werken in een ziekenhuis met leidinggevende verantwoordelijkheden? Word floormanager of horecamanager! Een gemotiveerd en gastvrij team, een fijne omgeving waar men zich 'thuis voelt' en een lekker en gezond assortiment. Daar ga jij voor.

Ons hart
voor de zorg

Wist je dat Vermaat ooit begonnen is bij het St. Antonius ziekenhuis in Nieuwegein? Inmiddels hebben we ook enorm veel horecalocaties buiten de zorg, maar ons hart voor de zorg is er nog altijd.

Met zo'n 750 medewerkers binnen de ziekenhuizen doen we net dat beetje extra voor onze gasten, die daar vaak niet voor hun plezier komen. Even een andere sfeer, genieten van een verwennerijtje, een extra meelevend woordje of een fijn advies over eten en drinken. Begrip en aandacht. Jij geeft het de gasten op onze ziekenhuislocaties. En geloof ons: wie veel geeft, krijgt ook veel. Mooi toch?

Voorwaarden

Salaris & extra's

Elke vier weken een lekker salaris op je rekening. Naast salaris krijg je vakantiegeld, reiskostenvergoeding en een vriendenbonus tot wel €500,-
En good to know: op ons platform 'Vermaat voor jou' vind je allerlei mooie deals. Wat dacht je bijvoorbeeld van korting op hotels, gratis tickets voor de dierentuin of smakelijke restaurantdeals?

Groei & trainingen

Doorgroeien? Dat kan! Bijvoorbeeld naar floormanager of horecamanager. Met onze talentenprogramma's helpen we je daarbij.
Ook op persoonlijk vlak kun je groeien met vak trainingen. Verbeter je leadership skills, leer veilig werken of word de beste barista via de workshops in onze Academy.

Flexibel werken

Flexibel werken? Dat kan bij ons! Jij geeft aan welke werktijden / werkdagen bij jou passen.
Werk je in een ziekenhuis, dan heb je vaak flexibele werktijden. De openingstijden verschillen per ziekenhuis, maar meestal is dit tussen 07:00 en 21:00 uur. Naast doordeweekse dagen heb je ook de mogelijkheid om in de weekenden te werken.

Leuke collega's

Bij ons werk je met de leukste mensen. Collega's die niet alleen jouw collega's zijn, maar waar je ook veel gezelligheid hebt. Niet alleen op de werkvloer, maar ook met teamuitjes en andere leuke Vermaat uitjes. Een ziekenhuis kenmerkt zich vaak door een gemixt team van allerlei leeftijden en mensen.

Relevante vacatures in je mailbox ontvangen?