Ziekenhuizen

Flexibel werken in de horeca en echt iets extra's kunnen beteken voor de gasten? Kies dan voor een baan als horecamedewerker op één van onze ziekenhuislocaties. Denk bijvoorbeeld aan het Medisch Centrum Leeuwarden, Antoni van Leeuwenhoek of UMC Utrecht. In maar liefst 42 ziekenhuizen in Nederland vinden patiënten, bezoekers en medewerkers ontspanning in onze restaurants, coffee bars en winkels. Ook verzorgen we regelmatig vergaderingen en partijen die worden georganiseerd binnen een ziekenhuislocatie.
In een ziekenhuis
Werk je in een ziekenhuis, dan heb je vaak flexibele werktijden. De openingstijden verschillen per ziekenhuis, maar meestal is dit tussen 07.00 en 21.00 uur. Naast doordeweekse dagen heb je ook de mogelijkheid om in de weekenden te werken.
In het ziekenhuis werk je vaak met een gemixt horecateam. Zo zijn er bijvoorbeeld veel fulltimers en parttimers die er al langere tijd werken, maar heb je ook veel studenten die als horeca bijbaan in een ziekenhuis werken. Deze diversiteit maakt het extra leuk!
Voor ziekenhuizen zoeken we zowel horeca medewerkers- en managers als collega's in de keuken. We hebben vaak meerdere horecafaciliteiten in een ziekenhuis. Zo kun je in het bezoekers- of personeelrestaurant, de winkel of een koffiebar werken. In veel ziekenhuizen kun je ook op alle plekken werken, lekker afwisselend!
In onze ziekenhuizen zijn er veel verschillende gasten die wat komen eten of drinken. Voor hen maak je soms echt het verschil, omdat ze vaak niet voor hun plezier daar op bezoek zijn. Door jouw meelevende woorden, geef je ze net dat extraatje wat ze op dat moment nodig hebben.

Ons hart
voor de zorg

Wist je dat Vermaat ooit begonnen is bij het St. Antonius ziekenhuis in Nieuwegein? Inmiddels hebben we ook enorm veel horecalocaties buiten de zorg, maar ons hart voor de zorg is er nog altijd.

Met zo'n 900 medewerkers binnen de ziekenhuizen doen we net dat beetje extra voor onze gasten, die daar vaak niet voor hun plezier komen. Even een andere sfeer, genieten van een verwennerijtje, een extra meelevend woordje of een fijn advies over eten en drinken. Begrip en aandacht. Jij geeft het de gasten op onze ziekenhuislocaties. En geloof ons: wie veel geeft, krijgt ook veel. Mooi toch?

Relevante vacatures in je mailbox ontvangen?