Werken in de
flexpool

Werken in de horeca op verschillende locaties wanneer jij kunt en wilt. Klinkt goed toch? Via onze horeca flexpool kan dit. Wij geven (in een systeem) aan welke diensten er zijn, jij kiest. Natuurlijk helpen wij als je samen met ons wilt kijken welke locaties het beste bij jou passen. Lees meer en ontdek of er een horecafunctie in de flexpool voor jou bij zit.
op verschillende locaties
In de flexpool werk je op verschillende locaties. Dat betekent dat je ook in verschillende teams werkt. Jij vindt het leuk hierin te rouleren. Zo leer je veel mensen kennen en bouw je een groot netwerk op.
Of je nu jarenlange ervaring in de horeca hebt of naast je parttime baan of studie wilt werken; bij de flexpool is er voor ieder wat wils. Je kunt solliciteren als medewerker catering of bediening, barista of als (chef)kok en zelfstandig werkend kok in de bedrijfshoreca, bij vrijetijdslocaties of in ziekenhuizen.
Afhankelijk van jouw flexibiliteit, krijg je een contract krijgt voor het aantal uren dat jij wilt werken (tussen 4 en 32 uur). Hoe groter en flexibeler jouw beschikbaarheid, hoe groter het aantal mogelijke contracturen.
Het fijne aan de flexpool is dat jij kunt werken waar en wanneer je wilt. Ben je de ene week 4 uur beschikbaar en de andere week 20 uur? Geen probleem. Jij geeft door wat jouw beschikbaarheid is, wij kijken wat daarbij past. Lekker flexibel!

Relevante vacatures in je mailbox ontvangen?