Hoofd
kantoor

Werken in de horecabranche, maar niet in de operatie? Dan is het hoofdkantoor van Vermaat wellicht jouw plek. Met ongeveer 200 betrokken collega's ondersteunen we vanuit IJsselstein zo'n 400 Vermaat-locaties door het land op het gebied van o.a. Marketing, Formule Management en Inkoop maar ook HR, Recruitment, Finance, Sales en ICT.
hoofdkantoor

Jouw collega over Vermaat

"Als vakantiekracht zonder enige ervaring ben ik bij Vermaat op het Service Kantoor binnen gekomen. Hier werd ik door een gezellige groep collega's ontvangen die zorgen voor een goede werksfeer. Wat voor mij werken bij Vermaat leuk maakt is dat er ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Zo ben ik nu na twee jaar een hoop ervaring rijker en een diploma verder! Daarnaast vind ik het ook erg leuk dat je veel contact hebt met collega's in heel Nederland waar iedereen weer op zijn of haar manier communiceert en werkt. Dat zorgt voor wat variatie en dat is wat voor mij fijn werkt!"

Megan

Administratief medewerker
Het servicekantoor van Vermaat staat in IJsstelstein, onder de rook van Utrecht. Overal voel en zie je de passie voor horeca en eten en drinken terug. Je geniet elke dag van een hele lekkere (en gezonde) lunch ons gezellige bedrijfsrestaurant. En oja, de koffie en verse theetjes zijn ook niet verkeerd!
In onze Vermaat academy bieden wij diverse ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden. Zo hebben wij een platform waar je online trainingen kunt volgen. Ook kun je een talent- of masterclass volgen waarbij je jezelf op persoonlijk en professioneel vlak verder gaat ontwikkelen. En niet te vergeten; we zijn een groot bedrijf: dat betekent veel carrierekansen!
Bij ons krijg je een passend salaris die past bij je functie, opleiding en ervaring. Je salaris krijg je 4-wekelijks uitbetaald. Naast je salaris krijg je 8% vakantiegeld, 25 vakantiedagen, een pensioenregeling en leuke extra's als korting bij Fit For Free.
Bij ons bouw je een groot netwerk op in de horecabranche. Met zo'n 4000 medewerkers en veel events, zoals een Vermaatfeest, sportevenementen etc., spreek je vaak collega's van andere horecalocaties.

Lekker (servicegericht)
bezig

We hebben ons sinds 1978 ontwikkeld van delicatessenwinkel tot toonaangevend bedrijf in horeca- en retailconcepten. Vanuit ons hoofdkantoor werken we hard en met veel plezier om Vermaat steeds meer op de kaart te zetten als dé partner voor horeca op maat. Lekker bezig!

We noemen ons hoofdkantoor trouwens eigenlijk ‘het servicekantoor'. En dat is niet voor niets: we ondersteunen met volle overgave onze locaties en collega's door het hele land. Ook hier zijn we servicegericht!

Feesten kunnen wij goed. Jij ook?

Relevante vacatures in je mailbox ontvangen?