Bedrijfshoreca

Afwisselend werk in de horeca, maar dan alleen tijdens kantoortijden? Dan zit je als horecamedewerker, horecamanager, barista of kok goed bij onze bedrijfshorecalocaties. Op ruim 180 locaties verspreid over heel Nederland verzorgen wij de bedrijfsrestaurants, coffee corners en de catering voor vergaderingen en events. Dat doen we in totaal met zo'n 600 Vermaat-collega's binnen bekende bedrijven zoals Booking.com, Vodafone en ABN AMRO.
Bedrijfshoreca bij Vermaat
Werk je in de bedrijfshoreca, dan werk je tijdens kantoortijden. Je hebt regelmaat, bent vrij in het weekend en hebt vaste werktijden. Hierdoor is je werk goed te combineren met je privéleven.
Binnen Vermaat hebben wij een Vermaat Academy waar je verschillende e-learnings kunt volgen. Denk aan hospitality of barista trainingen. Jij kunt groeien op jouw manier. Ook kun je jezelf ontwikkelen tot leidinggevende.
Wanneer je het fijn vindt om in een vast en hecht team te werken, dan zit je in de bedrijfshoreca goed. Doordat je met vaste collega's werkt, onstaat er een hechte band met elkaar en is er ook nast werk regelmatig contact met elkaar.
In de bedrijfshoreca heb je veel dezelfde gasten. Iedere dag zie je bekende gezichten, die op een gegeven moment ook jouw naam kennen. Bij het ene bedrijf zijn meer internationale gasten, bij het andere bedrijf meer zakelijke bijvoorbeeld.

Geen catering,
maar horeca

Werk je al in de cateringbranche / de bedrijfshoreca, dan merk je dat het bij Vermaat toch net weer even anders is. Wij hebben het bewust niet over catering, maar over horeca. Op onze locaties volgen we namelijk geen standaard cateringconcept dat bedacht is op ons hoofdkantoor. We kiezen altijd voor maatwerk. Zo heeft elke locatie iets unieks.

Relevante vacatures in je mailbox ontvangen?