Werken op de tofste locaties, feesten & events

Je vindt ons op DE locaties van Nederland. In elke uithoek van Nederland hebben wij iets wat bij jou past. Sta jij straks bijvoorbeeld achter de bar op het strand van DOT in Groningen, bij de VIP catering van Circuit Zandvoort of tijdens een ADE feest in Bar Bistro Bureau?
Let's meet!
Op verschillende toffe horeca locaties werken?
Solliciteer op onze flexpool vacatures in Amsterdam, Utrecht of Eindhoven!
Op een vaste horecalocatie werken?
Solliciteer op 1 van onze vacatures in heel Nederland!

Horeca medewerker

Bij ons kun je aan de slag als fulltimer, parttimer of een paar uur flexibel naast je studie als bijbaan. Op een vaste locatie of in onze flexpool op verschillende locaties. En wil je liever op toffe events werken? Ook dat kan!

Keuken

Zelfstandig werkend kok, sous chef of chefkok? Bij ons kan het allemaal! Van restaurants in het luxe segment tot op een vliegveld. Bij ons kook je niet met standaard menucyclussen en heb je de vrijheid om zelf het menu samen te stellen. Ontdek meer!
Vacatures manager horeca

Management

Eerste medewerker, floormanager, assistent horecamanager of horecamanager. Welke leidinggevende rol past bij jouw carrière en ambities? En welke locatie heeft jouw voorkeur? Een grote of kleine? Opties genoeg!

Voorwaarden

De leukste collega's

Bij ons werk je met de leukste mensen. Collega's die niet alleen jouw collega's zijn, maar waar je ook veel gezelligheid hebt. Niet alleen op de werkvloer, maar ook met teamuitjes, vette Vermaat feesten of sport events. En je kunt natuurlijk ook met je vrienden solliciteren, nog leuker!

Feest

Houd jij wel van een feestje? Dan zit je goed bij ons. Hallo, we zijn wel een horeca bedrijf he ;-) 1 keer per jaar gaat het dak eraf bij ons Vermaat feest voor alle collega's (zie video). Ook organiseren we gezellige teamuitjes, Vermaat borrels en andere leuke events.

Geld

Elke vier weken een lekker salaris op je rekening. Naast salaris krijg je vakantiegeld, reiskostenvergoeding en een vriendenbonus tot wel €500,-
En good to know: op ons platform 'Vermaat voor jou' vind je allerlei mooie deals. Wat dacht je bijvoorbeeld van korting op hotels, gratis tickets voor de dierentuin of smakelijke restaurantdeals?

Training

Doorgroeien? Dat kan! Bijvoorbeeld naar floormanager of horecamanager. Met onze talentenprogramma's helpen we je daarbij.
Ook op persoonlijk vlak kun je groeien met vak trainingen. Verbeter je leadership skills, leer veilig werken of word de beste barista via de workshops in onze Academy.

De nieuwste vacatures in jouw mailbox?

Schrijf je in!