Vrijetijds-
locaties

Knallen in de horeca op drukbezochte vrijetijdslocaties? Op werktijden die voor jou handig zijn? Bekijk dan onze horecafuncties in de vrijetijdssector. We hebben 40 unieke horecaconcepten in musea, de dierentuin, sportcomplexen, circuits en shopping outlets. Maak jij het dagje uit van onze gasten compleet in bijvoorbeeld Artis, Rijksmuseum, Spoorwegmuseum of Rosada Fashion Outlet?
Werk je bij een vrijetijdslocatie, dan heb je veel flexibiliteit in werkzaamheden én werktijden; net wat voor jou uitkomt. Je kan overdag, ’s avonds, doordeweeks en in de weekenden werken. Lekker flexibel dus!
Je werkt vaak met een gemixt horecateam. Zo zijn er bijvoorbeeld veel fulltimers en parttimers die er al langere tijd werken, maar heb je ook veel studenten of flexpoolers die wisselende uren werken. Deze diversiteit maakt het extra leuk!
We zoeken zowel horeca medewerkers- en managers als collega's in de keuken. Van bediening- tot counterconcepten; samen kijken we wat het best bij jou past. En wil je op een gegeven moment switchen van horecalocatie? Geen probleem!
Je gasten zijn heel divers: gezinnen, toeristen, zakelijk publiek en kunst- en cultuurliefhebbers. Dit hangt natuurlijk wel af van jouw horecalocatie, maar in ieder geval maak jij het uitje van de gasten compleet met een fijne horecabeleving!

Welke locatie past bij jou?

Relevante vacatures in je mailbox ontvangen?