Social return bij Vermaat

Bij Vermaat vinden wij iedereen uniek en streven ernaar om een inclusieve werkgever zijn. Wij bieden werkgelegenheid aan werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dat wij social return serieus nemen blijkt ook wel uit onze MVO doelstelling: eind 2022 bestaat 7% van ons personeelsbestand uit mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Samenwerken & begeleiden

We ondernemen veel om de juiste kandidaten te vinden. Zo werken we nauw samen met gemeenten, het UWV, diverse SW bedrijven en The Colour Kitchen Academie. Bovendien is er binnen onze eigen Vermaat Academy een aparte leerlijn Social return voor onze praktijkbegeleiders en is er een kenniscentrum opgezet.

Om dit goed te begeleiden, is er bij Vermaat een team van interne jobcoaches. Zij kennen zowel het belang van de kandidaat als de organisatie en weten daardoor alles goed af te stemmen. Het team bestaat uit vijf gecertificeerde interne jobcoaches die opereren als adviseurs en experts op het gebied social return (en inclusie) binnen Vermaat.

Benieuwd hoe het is om als social returner bij Vermaat te werken? Bekijk hier het filmpje van Bianca.

Jobcoach bij Vermaat

"Een goede match en begeleiding vinden wij belangrijk. Dit is bij reguliere medewerkers zo en dus ook voor de brede doelgroep. Wij nemen ze mee in het reguliere proces, maar we houden rekening met andere behoeftes van de doelgroep. En natuurlijk denken we met ze mee!"

Brenda

Jobcoach

Relevante vacatures in je mailbox ontvangen?