Arbeidsvoorwaarden

Wij zijn trots op onze collega's. Zij verrassen onze gasten en opdrachtgevers iedere dag. Daarom hebben wij mooie arbeidsvoorwaarden op onze menukaart staan. Veel van deze voorwaarden zijn vastgelegd in de horeca- of catering cao, maar natuurlijk bieden wij jou meer. Lees hieronder wat dat is!
Arbeidsvoorwaarden

Salaris

Bij Vermaat krijg je betaald volgens de horeca- of catering cao. Je salaris hangt af van jouw functie en de locatie waar je komt te werken. In de vacatureteksten kun je lezen onder welke cao de functie valt waar je op solliciteert. Je salaris wordt per periode betaald. Dit betekent dat je 4-wekelijks krijgt uitbetaald. Lees: 13 keer per jaar krijg je salaris op je rekening gestort!

Vakantiegeld

Naast je salaris krijg je 8% vakantiegeld. Elk uur dat je werkt, bouw je automatisch 8% van je brutosalaris aan vakantiegeld op. Met een 0-uren contract wordt dit direct in je salaris uitbetaald. Bij de overige contracten wordt het in mei/juni of zes weken na uitdiensttreding betaald.

Vakantiedagen

Naast het werken, verdien je het natuurlijk ook om lekker op vakantie te gaan of af en toe een dagje vrij te hebben. Je krijgt van ons 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband. Bij een parttime dienstverband worden de vakantiedagen berekend naar rato van het aantal contracturen.

Reiskosten

Afhankelijk van het cao zijn er afspraken over reiskostenvergoeding. Tijdens jouw sollicitatieprocedure stem je samen met de manager af hoeveel je vergoed krijgt.

Pensioenregeling

Werk je bij Vermaat, dan krijg je een goede pensioenregeling via Pensioenfonds Horeca & Catering. 

Sporten

Wij vinden jouw vitaliteit belangrijk. Door te sporten zit je lekkerder in je vel, ben en blijf je gemotiveerd en word je minder snel ziek. Fijn voor jou en fijn voor Vermaat. Daarom kun je bij ons goedkoper sporten bij Fit For Free via Bedrijfsfitnessonline.

Daarnaast...

Dit is nog niet alles. Naast deze voorwaarden hebben wij ook mooie mogelijkheden voor jou om jezelf te ontwikkelen met ons onboardingprogramma en opleidingen binnen de Vermaat academy. Maar het allergrootste spektakel is ons jaarlijkse Vermaat feest. Die wil je niet missen! 

Alles tot in detail weten?

Lees dan meer in de horeca- of catering cao.

Relevante vacatures in je mailbox ontvangen?