Onze medewerkers zijn ons grootste goed. Want alleen de beste mensen maken elke dag weer het verschil voor onze gasten en opdrachtgevers. Daarom krijg je bij Vermaat een uitdagend loopbaanperspectief en veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en ontplooiing.
Opleiding en ontwikkeling

Quality & Safety

"Kwaliteit en veiligheid hebben bij ons de hoogte prioriteit voor onze gasten én voor onze medewerkers. Daarom trainen we iedere nieuwe collega direct na indiensttreding op onze standaarden met betrekking tot HACCP, Allergenen en Veilig Genieten. Dat is de basis."

Karin

Learning & Development specialist
Geslaagden

Opleiding & ontwikkeling

Binnen de Vermaat Academy bieden we die ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden. Bijvoorbeeld met de Talentclass voor veelbelovende talenten, en de Vermaat Masterclass voor aanstormende managers. Voor de F&B-professionals van Vermaat hebben we een Chefs Gilde en het Barista Gilde waarin ze elkaar inspireren en van elkaar leren. Zo maken we én onze medewerkers slimmer én ervaren onze opdrachtgevers en gasten het beste in de wereld van hospitality. Jouw loopbaan krijgt vorm bij Vermaat.
Hieronder zie je een aantal uitgelichte trainingen.

Hospitality

In deze training leer je het verschil tussen service en hospitality, het creëren van een beleving voor jouw gasten, cross - en upselling, storytelling en je leert omgaan met irritaties van de gast of die van jezelf.

Barista

Bij de barista training leer je van een echte vakprofessional de perfecte espresso maken, technieken met melk opschuimen en je leer werken volgens de hygiënische richtlijnen.

Leermeester

Word jij manager bij ons? Dan kun je de Leermeester training volgen! Hiermee geef jij straks je vakmanschap door aan nieuwe medewerkers en/of BBL leerlingen. Je leert o.a. coachen en verschillende communicatietechnieken.
Masterclass

Talentclass

Deze training gaat over persoonlijk leiderschap en over de regie nemen over je eigen leven. Door te onderzoeken wat je waarden en talenten zijn kun je doelen kiezen die bij jou passen. Zo kun je zakelijk en privé bewuste keuzes maken.

Onboarding

De eerste dag in een nieuwe baan is altijd spannend. Met jouw onboardingprogramma krijg je een kijkje in de wereld van Vermaat op inhoudelijk als sociaal vlak. Het is als het ware jouw navigatie langs alle kennis en vaardigheden van jouw werkzaamheden en het werken bij Vermaat. En om jou letterlijk een kijkje in de keuken te geven, organiseren wij elk half jaar speciaal voor nieuwe medewerkers de Vermaat Inspiration Market.
Op dit sfeervolle festival ontmoet je nieuwe collega's uit het hele land, zie je de nieuwste foodtrends, kun je heerlijk eten en drinken en raak je nog meer geïnspireerd en enthousiast over Vermaat!

Relevante vacatures in je mailbox ontvangen?