Jouw ideale horeca (bij)baan

Laten we er samen iets moois van maken! Bij Vermaat zorgen wij voor een goede match en voldoende begeleiding om jouw ideale baan te creëren. Want jij blij, wij blij en onze gasten blij. Wij vinden jou uniek en geloven erin dat jij Vermaat bijzonder maakt.
#letsmakeityours #jouwuniekepersoonlijkheid #jouwidealebaan

Johnny de Mol neemt jou mee in de wereld van werken bij Vermaat.

Bekijk het filmpje!

Ontdek jouw wereld van smaak

Wat ga jij doen? Word je horecamedewerker, cateringmedewerker, kok of afwasser? Social Return-banen zijn er in verschillen vormen en maten. Samen met de jobcoach wordt er gekeken op welke plek, op welke tijden en in welke functie jouw kwaliteiten het beste tot hun recht komen. Tijdens een proefplaatsing ga je ervaren hoe het is om bij Vermaat in de horeca te werken en wordt er een loonwaardemeting gedaan. Jouw interne jobcoach begeleidt jou hierbij, om ervoor te zorgen dat het een succes wordt. Samen met je collega's zorg jij in ieder geval voor blije gasten.
Jij krijgt van ons het vertrouwen en de ruimte om je te laten zien en verbinding te maken met onze gasten. Als Social Returner draag jij met jouw unieke kwaliteiten bij aan de diversiteit in het team.
Samen met de interne jobcoach werk jij aan jouw persoonlijke doelen. Dit biedt jou mogelijkheden om je te ontwikkelen in praktische en werknemersvaardigheden. Daarnaast stimuleren wij jouw groei met onze opleidingen in de Vermaat Academy en heb je natuurlijk ook een groot Vermaat netwerk om je heen.
Op locatie heb je een vast aanspreekpunt in de vorm van een buddy, die jou ondersteunt bij de dagelijkse werkzaamheden. Op de achtergrond begeleid de interne jobcoach jou met je persoonlijke ontwikkeling en eventuele uitdagingen.
Wij vinden respect en waardering in onze cultuur binnen de teams belangrijk. Dit merk je in onze samenwerking als 'vriendenclub'. Er heerst weinig hiërarchie, we hebben respect voor elkaar en je kunt open en jezelf zijn.

Jouw collega over werken bij Vermaat

"Ik heb het bij Vermaat super naar mijn zin! Ik heb een heel leuk team en fijne managers om mij heen waar ik altijd bij terecht kan als ik vragen heb. Ook mijn jobcoach is er voor mij wanneer ik haar nodig heb. Wat het ook zo leuk maakt is dat ik me altijd blijf ontwikkelen. Ik kom elke dag wel iets tegen waarvan ik leer."

Raymond

Cateringmedewerker bij Vattenfall

Relevante vacatures in je mailbox ontvangen?