Luchthaven

Horecawerk doen in een omgeving die 24 uur per dag, 365 dagen per jaar leeft? Op wisselende tijden die bij jouw levensstijl passen? Overweeg dan zeker een job bij één van onze horecalocaties op Schiphol of Eindhoven Airport. Op deze luchthavens hebben we in totaal 15 verschillende concepten waar je aan de slag kunt. Wat dacht je bijvoorbeeld van de KLM Business Lounge, The Bar, Café Rembrandt of La Place? Check it out!
Luchthaven

Jouw collega over werken op een luchthaven

"Werken op Schiphol is uniek. Je ontmoet mensen over de hele wereld en iedereen is aanwezig voor een andere reden. De een komt voor familie en de ander is op zakenreis. Toch willen ze allemaal hetzelfde, een stukje gastvrijheid waardoor iedereen zich welkom voelt. Je spreekt met allerlei verschillende nationaliteiten, dat maakt het werk wel extra leuk. Je krijgt veel ruimte om jezelf te ontwikkelen in een multiculturele samenstelling. En je Engels ontwikkel je er ook zeker door, dat vind ik wel een pluspunt."

Pien

Horecamedewerker op Eindhoven Airport
Werk je op een luchthaven, dan werk je in een omgeving met een unieke vibe die 24 uur per dag leeft. Hierdoor heb je veel flexibiliteit in werkzaamheden én werktijden. Je kunt in de ochtend, middag, avond of zelfs nacht werken!
Op de luchthaven werk je vaak met een gemixt horecateam. Zo zijn er bijvoorbeeld veel fulltimers en parttimers die er al langere tijd werken, maar heb je ook veel studenten die als horeca bijbaan op een vliegveld werken. Deze diversiteit maakt het extra leuk!
Op onze luchthavens zoeken we zowel horeca medewerkers- en managers als collega's in de keuken. Op de luchthavens hebben we zowel luxe restaurants als counterconcepten. Hierin heb je dus ook veel mogelijkheden om te kijken wat bij jou past.
Je ontmoet veel verschillende culturen en hoort en ziet de meest bijzondere reizigersverhalen. Van stelletjes die romantisch op citytrip staan tot gezinnen die op vakantie gaan en zakelijke reizigers die een weekje op zakenreis gaan. Aan diverse gasten ontbreekt het je niet op een luchthaven.

Voor een ieder
wat wils

Amsterdam of Eindhoven? Voor of achter de douane? Luxe en exclusief of een snelle hap? Zakelijk publiek of toeristen? Overdag, 's avonds of 's nachts en in het weekend? Wat is jouw wereld van smaak? De luchthavens bieden voor een ieder wat wils.

Om je een idee te geven van onze horecaconcepten op Schiphol: pasta bij Per Tutti, verse vis bij Happy Seafood, gezonde sandwich bij Eggs&Co, Aziatische take-away bij Toko to go, ijskoud biertje bij Café Rembrandt, gastronomie in bar Crossroads of comfort en luxe in het Schiphol VIP Centre, de Privium ClubLounge of de KLM Business Lounge. En op Eindhoven Airport? Daar hebben we een La Place, Farm Food & Drinks, Farm Coffee en The Bar achter de douane.

Relevante vacatures in je mailbox ontvangen?