La Place

Of je nou een foodie, horeca liefhebber of koffieleut bent: bij La Place kun jij je hart ophalen. 

Geen dag is hetzelfde. De ene keer blendt je smoothies, de andere keer bak je de lekkerste taartjes. En je staat ook wel eens achter de kassa of in de spoelkeuken. Kom jij ons team versterken? 
La Place
Bij La Place ben je continu in contact met jouw gasten, omdat je niet in een aparte ruimte staat. Zij kunnen vragen aan jou stellen, jij maakt een praatje met ze en ze zien hoe jij het eten voor ze bereid. Dus als jij direct contact met de gast prettig vindt, is het werken bij La Place zeker iets voor jou!
Bij La Place staan we voor gezelligheid en collegialiteit. Met elkaar zorgen wij ervoor dat de gast op nummer 1 staat. En dat betekent ook dat we elkaar helpen wanneer het bijvoorbeeld druk is en er veel gedaan moet worden. Samen zorgen we voor een optimale gastbeleving!
Van horecamedewerker of manager op fulltime basis tot bijbaner voor 12 uur of manager. Je hebt veel flexibiliteit qua werkzaamheden en werktijden. En je werkt natuurlijk bij een van de grootste horecawerkgevers van Nederland. Dus wil jij een keer switchen van locatie of wil je groeien in je functie? Dan zijn er met ruim 400 horecalocaties genoeg mogelijkheden voor jou!
La Place staat voor natuurlijke, verse en huisgemaakte producten. Wij willen goed eten voor iedereen bereikbaar maken.

Jouw collega over La Place

"Bij ons is het iedere dag feest. Naast het harde werken is er veel ruimte voor werkplezier en heerst er een sfeervolle en gezellige sfeer. Medewerkers werken er van verschillende leeftijden, culturen en geslachten, iedereen is welkom."

Jeanine

Horecamanager La Place Den Bosch Arena

Relevante vacatures in je mailbox ontvangen?