Verover gasten met jouw specialiteit

Zelfstandig werkend kok, souschef of chef-kok? Kan allemaal! Van het bereiden van verrassende, gezonde lunches tot à la carte koken in een brasserie of koken op sterrenniveau. Waar je ook werkt; bij ons mag je uitblinken door jezelf te zijn en jouw specialiteit te laten zien.

Patricks perfecte pasta

Patrick heeft een passie voor eten en gastvrijheid. Zowel op het werk als thuis. Het liefst maakt hij pasta met coquilles, maar eigenlijk is elk Italiaans gerecht favoriet.
“In dit gerecht proef je echt mijn passie voor koken terug. In mijn leven heb ik al heel veel gerechten met coquilles gemaakt maar de combinatie met courgette, cherrytomaatjes en verse basilicum is tot nu toe mijn meest geslaagde. In de bedrijfshoreca krijg ik veel vrijheid en kan ik maken wat ik wil. Ik kan er echt mijn creativiteit in kwijt.”
Bij ons krijg je in de keuken ruimte om jezelf te laten zien. Jij kan je culinaire stempel zetten op de beleving en gasten blij maken. Waardering en plezier in contact met gasten en collega's vind jij hierbij belangrijk. Bij ons kun je zeker je culinaire ei kwijt. Je stelt zelf een menu samen, waarbij je gebruik maakt van verse en echte kwaliteitsproducten.
Bij Vermaat werk je bij een ambitieuze werkgever met alle groeimogelijkheden in je vak en loopbaan. Wij bieden je opleidings- en trainingsmogelijkheden binnen onze Vermaat academy. Je wordt onderdeel van een topnetwerk vakgenoten die elkaar verder helpen.
Wij vinden respect en waardering in onze cultuur binnen de teams belangrijk. Dit merk je in onze samenwerking als 'vriendenclub'. Er heerst weinig hierarchie, we hebben respect voor elkaar en je kunt open en jezelf zijn.
Wij geven vorm aan jouw baan op elk punt in je loopbaan en fase in jouw leven door de grote veelzijdigheid aan mogelijkheden. Met zoveel locaties kun je eigenlijk zonder te hoeven solliciteren, telkens weer nieuwe stappen maken.

Relevante vacatures in je mailbox ontvangen?