In een winkel

Houd jij van contact met gasten, maar wil je niet met een dienblad in een restaurant werken? Dan hebben we ook nog een aantal andere opties voor je. Wat denk je van bijvoorbeeld van STACH? Of van één van onze AH To Go's? Als jij - net als wij - onze gasten wilt laten genieten van eten en drinken, bekijk dan eens onze winkel vacatures
In een winkel
Werk je in één van onze winkels, dan heb je veel flexibiliteit in werkzaamheden én werktijden; net wat voor jou uitkomt. Bij de meeste winkels kun je overdag, ’s avonds, doordeweeks en in de weekenden werken. Lekker flexibel dus!
In een winkel werk je vaak in een jong, gemixt team. Studenten, net afgestudeerden of fulltimers; lekker divers! Alle collega's hebben in ieder geval één overeenkomst, en dat is dat ze graag gasten willen helpen met heerlijk eten en drinken.
Voor onze winkels zoeken we zowel barista's, medewerkers, managers en collega's in de keuken (in de winkels waar er een keuken is). Samen kijken we wat het best bij jou past. En wil je op een gegeven moment switchen van winkel naar een horecalocatie? Geen probleem! Bij Vermaat hebben we genoeg mogelijkheden met 400 horecalocaties.
Je gasten kunnen heel divers zijn: gezinnen, toeristen, zakelijk publiek, studenten. Dit hangt natuurlijk wel af van jouw locatie, maar in ieder geval maak jij de dag van de gasten compleet met een fijne beleving!
In een winkel

Welke winkel past bij jou?

STACH

Bij STACH kun je terecht voor al jouw favoriete producten. Van koffie tot zoetigheid en onze beroemde hamburgers. Onze burgers bestel je als ‘make-your-own-burger-pakket’ (leuk met de kids) of helemaal ready-to-eat met frietjes erbij. Natuurlijk hebben we ook kant-en-klaar boodschappen of kun je bij ons terecht voor een gezellig ontbijt, lunch, borrel of diner. Wij zijn een jonge organisatie waarin elke dag anders is. Door de ruime openingstijden doordeweeks en in het weekend, heb je veel flexibiliteit in werktijden.

AH to Go

Bij AH to Go maken we good food to go voor iedereen bereikbaar. Dat doen we vol enthousiasme. Dag in, dag uit. Je past perfect in ons team als je van foodtrends en klanten houdt en als je vindt dat lekker en gezond eten bereikbaar moet zijn. Het kan namelijk altijd beter. Daarom volgen we de laatste trends op het gebied van eten en drinken. Zo maken we onze winkels succesvoller.

Relevante vacatures in je mailbox ontvangen?