Verover gasten met jouw specialiteit

Bij Vermaat krijg je alle ruimte voor creativiteit en eigenheid. Jij mag uitblinken door jezelf te zien en jouw specialiteit te laten zien. Maar wel binnen de normale kaders van een baan bij Vermaat. Dus de zekerheid van een grote en betrouwbare werkgever, goede opleidingsmogelijkheden en een fijne work-life balans.

Wat ga je doen?

Word je horecamedewerker, barista, hostess of bartender? Ga je knallen achter de bar voor en na een concert? Passagiers ontspannen aan hun businesstrip laten beginnen? Net dat beetje extra aandacht geven aan een ziekenhuisbezoeker? Of elke dag een heerlijke bedrijfslunch neerzetten? Samen met je collega’s zorg jij in ieder geval voor blije gasten. Jouw uren kun je meestal flexibel indelen. Parttime of fulltime werken? Aan jou de keuze.

Johnny de Mol neemt jou mee in de wereld van werken bij Vermaat.

Bekijk het filmpje!

Amy's liefde voor lekker ambachtelijk

Amy is ontzettend creatief en juist daarom is STACH voor haar de ideale plek om te werken. Ze heeft een eigen atelier in productdesign, zoals vazen van keramiek en ze is actief in productfotografie. Net als bij STACH tentoonstelt ze hier haar werk voor potentiele kopers.

"De winkels van STACH zijn gericht op de drukke stadsmens die gezond, verantwoord en vooral lekker wil eten. We werken veel samen met lokale leveranciers. Zelfs de chocolade is lokaal! Het voelt echt als mijn eigen buurtwinkeltje: elke dag komen er vaste gasten en ik mag zelf de uitstraling van de winkel bepalen. Het klinkt cliché, maar werken bij STACH is nooit hetzelfde.

Jouw arbeidsvoorwaarden

Relevante vacatures in je mailbox ontvangen?