Verover gasten met jouw specialiteit

Bij Vermaat krijg je alle ruimte voor creativiteit en eigenheid. Jij mag uitblinken door jezelf te zien en jouw specialiteit te laten zien. Maar wel binnen de normale kaders van een baan bij Vermaat. Dus de zekerheid van een grote en betrouwbare werkgever, goede opleidingsmogelijkheden en een fijne work-life balans.

Wat ga jij doen?

Eerste medewerker, floormanager, assistent horecamanager of horecamanager. Welke leidinggevende rol past bij jouw carrière en ambities? En welke locatie heeft jouw voorkeur? Een grote of kleine? Een bedrijfsrestaurant, brasserie, espressobar, horecagelegenheid in een bedrijfsverzamelgebouw, buffetrestaurant of a la carte restaurant? Opties genoeg! Als leidinggevende bij Vermaat voel je je echt een ondernemer. Maak van je locatie jouw toko! Laat ons zien dat je initiatief neemt. Zet jezelf op de kaart. Geef smaak aan je locatie.
Jij bent verantwoordelijk voor prestaties van jouw mensen, het team en daarmee de kracht van de totaalbeleving en waardering door onze gasten en partners. Hiermee druk jij een dominante stempel op het succes van onze locaties en daarmee op Vermaat als geheel.
Werk je bij Vermaat, dan werk je bij een toonaangevende horecawerkgever met veelzijdige loopbaan- en ontwikkelkansen. Wij dagen je uit op jouw leiderschapstalenten en stimuleren je groei in onze Vermaat Academy.
Als manager bouw en onderhoud je de cultuur van de locatie. Jij inspireert jouw medewerkers met 'merk-waardig' gedrag van Vermaat en de locatie. Jezelf zijn, respect, waardering en weinig hierarchie vinden wij belangrijk.
Wij geven vorm aan jouw baan op elk punt in je loopbaan en fase in jouw leven door de grote veelzijdigheid aan mogelijkheden. Met zoveel locaties kun je eigenlijk zonder te hoeven solliciteren, telkens weer nieuwe stappen maken.
Horecamanager

Marleens magnifieke Mise en Place

Marleen kan haar organisatietalent en coaching skills perfect inzetten bij haar functie als horecamanager bij La Place Duinrell.

"Ik zorg ervoor dat alles perfect is voorbereid voordat de dag begint. Van het maken van de juiste gerechten tot het coachen van een team. Daar krijg ik energie van. Soms komt een nieuwe medewerker helemaal bleu binnen. Ik krijg er een kick van om ervoor te zorgen dat mijn iedereen zichzelf overtreft. Zo zorgen we er met elkaar voor dat er een leuke en energieke sfeer is, ook naar de gasten toe!"

Jouw arbeidsvoorwaarden

Relevante vacatures in je mailbox ontvangen?